ESRA Turn-key Projecten

ESRA Turn-key Projecten neemt bij turn-key projecten samen met onze onderaannemers nagenoeg alle taken en verantwoordelijkheden op zich. We regelen de voorbereiding van de bouw en het ontwerp van het project. Ook de wet- en regelgeving en het bestemmingsplan worden hierbij door ons bestudeerd en gehanteerd als richtlijnen. Wanneer het nodig is om overleg te plegen met de gemeente, nemen wij u dit eveneens uit handen. Wij ontzorgen u waar mogelijk!

Heeft u een turn-key project? Dan kunt u alle zorgen aan ons overdragen. Bij ESRA Turn-key Projecten heeft u altijd één contactpersoon tijdens het verloop van uw gehele project. Ook als er onderaannemers meewerken aan het project, blijven wij uw aanspreekpunt. Het is een hele geruststelling om alles aan een ervaren partner over te laten, zodat u niet zelf alles hoeft uit te zoeken op het gebied van prijs, wet- en regelgeving en het bestemmingsplan. Dit bespaart u ook nog eens veel tijd! Van tevoren weet u vaak precies wanneer het turn-key project wordt afgerond. Zo hoeft u in veel gevallen alleen maar letterlijk de sleutel om te draaien. Vandaar de naam “turn-key”!

Voordelen turn-key project

  • Bespaar tijd

Het coördineren van het proces vanaf het ontwerp tot aan de oplevering kost veel tijd. Denk hierbij aan de administratie, planning en coördinatie en andere zaken waar u niet dagelijks mee bezig bent. Esra TKP neemt u dit graag uit handen, zodat u deze tijd kunt besteden aan de eigen bedrijfsvoering.

  • Eén aanspreekpunt

Wanneer wij een turn-key project voor u opleveren, heeft u gedurende het proces één aanspreekpunt. U hoeft geen andere aannemers te zoeken of met verschillende partijen tegelijkertijd te communiceren. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. Wij koppelen één coördinator aan uw project met wie u te allen tijde contact kunt opnemen.

Esra Turn Key project

Onze expertise

Esra TKP heeft de kennis van elk onderdeel van het proces in huis. Turn-key projecten zijn onze core business! Hierdoor weten wij precies welke stappen er nodig zijn en welke specialisten ingezet moeten worden. Wanneer u niet geregeld te maken heeft met een nieuwbouw-, verbouwproject of verhuizing, is het niet gek als u niet weet waar u allemaal rekening mee moet houden. Het risico bestaat dan dat er dingen vergeten worden, die tot vertraging of extra kosten kunnen leiden. Wij weten exact op welke (technische en organisatorische) details gelet moet worden en verzorgen dit dan ook graag tot in de puntjes voor u.