ESRA Turn-key logistiek

ESRA Turn-key Projecten is een echte alleskunner op het gebied van logistiek. We hebben alle specialismen in huis om uw project tot een succes te maken. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring in oplossingen voor alle logistieke vraagstukken, kunnen wij u bij ieder project bijstaan. Dit doen we door de juiste adviezen te geven en uw vraagstuk daadwerkelijk van A tot Z te realiseren.

ESRA Turn-key Projecten biedt het antwoord op de vraag die steeds vaker uit de markt komt: volledige ontzorging door een compleet logistiek gebouw of proces te ontwerpen, begeleiden, leveren en realiseren.

ESRA Turn-key Projecten is hier bij uitstek de juiste partij voor. Wij zijn namelijk de link tussen de zusterbedrijven in de ESRA-groep in samenwerking met onze aangesloten leveranciers. Ieder bedrijf in de holding heeft haar eigen specialisme. Door onze eigen logistieke, technische en organisatorische kennis in te zetten en aan te vullen met de kennis en expertise van onze zusterbedrijven, zijn we een krachtige en veelzijdige speler op de turn-keymarkt geworden.

Niets is ons te gek. Of het nu gaat om een compleet nieuwbouwproject of de optimalisatie van uw (logistieke) proces, ESRA Turn-key Projecten regelt het voor u! Om na de realisatie uw project in een perfecte conditie te houden, hebben wij tevens een deskundige aftersales-afdeling.

Neem contact op met ESRA Turn-Key Projecten!

Wij staan voor u klaar met deskundig advies op het gebied van magazijnoplossingen, transport én overige producten. Bij ESRA bent u aan het juiste adres voor uw gehele magazijninrichting.

Contact met ESRA Turn-Key Projecten
Eric Bras